Followers

Tuesday, August 9, 2011

Wishlist tercapai - Edisi Mesin jahit..

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

hahahah poyo je tajuk entri aku yg nie.sila jangan muntah sape2 yang baca yek. nak tahu hal sebenar klik

ada lagi 2,3 hajat aku. tapi yang mesin jahit nie dah tercapai. baju raya ke-2 aku nak buat sendiri la..tengok la nanti apa hasil pertama mesin jahit tu..hehehehe..

ini mesin jahit aku tak rasmikan lagi nak yg RM799 tu tp en asben hanya approve yg RM599 nie. Alhamdulillah amin.

ini gambar mesin jahit yang tak ramikan lagi.

apa aku nak buat..to do list..pulak!!!heheheh

  1. sarung bantal zahra
  2. alas tempat tido zahra
  3. baju kurung aku
  4. gaun/ dress zahra
  5. langir umah tok raya
  6. bantal
  7. kotak tisu
  8. cover mesin jahit
  9. cover oven



takkan tu je kot aku nak buat..hehehe ada lagi kot..en asben kata sampai thn depan buat 10 helai baju kurung, baru balik modal beli mesin jahit..aku xde gi kelas pun belaja jahit baju kurung ni.tu yg thn lepas buat tapi xsedap sgt pakai. tapi nampak la rupa baju kurung..ada senteng2 jugak la..hehehehe..belaja kat adik aka yg ada basic kat Giat mara. Dasyat tak KPI mesin jahit baru aku tu..hehehe harap tercapai. nak kasi en asben proud dgn aku.baru kata nak mintak Bread maker pon boleh dapat..


wishtlist baru :bread maker (MB)

k. caw cendol

4 comments:

Yezzaaa19 said...

Wow!..leh tempah baju gaun yami...hehehe...

Saya ada jugak mesin jahit..tapi pandai jahit langsir jer..sebabnya..senang..straight..kikiki

Amiizaa2001 said...

waaa bestnyaa ada mesin baru.....memamng terrorlah yati...akak salute...huhuhuhu akak tk pandai jahit...hikhikhik

farmys said...

tahniah.. dpt mesin baru..

Yaati Nor said...

KD : saya buat gaun zahra dulu klu jadi baru blh test market.hehehe
kak mieja : mn ada terro kak blh la klu nak buat langsir umah. anyway tq..terro bodek en asben tu ya..hehehehe
farmys :tq