Followers

Friday, November 2, 2012

Kemalangan

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

Hari ni aku kemalangan bersama Ummar dan Zahra ada dalam kete..uuhuhuhuh ketak juga la..kejadian berlaku kat highway berhampiran Puchong Gateway..Dalam jam 7.45 pagi tadi..Sape lalu sana nampak proton BLM putih langgar Camry Emas aku la tu..1st time..eh salah 2nd time aku kemalangan..1st time masa belaja..ayah aku tak tahu..aku bawak kete ayah masa tu..hehehe..tu aku settle sendiri dengan kawan2 aku..

tapi yang ni aku langgar Camry Emas WRN 7333 mcm nie la tak silap aku no flat dia tak silap aku..
Aku anak-anak semua ok..aku rasa tak de laju sangat aku bawak sebab tak kemek pun kete tu calar je..Aku kata dengan orang tu, settlle dulu la nnt call la aku..sebab dia kata dia kena cat.

Aku bagi tahu En Asben, aku kena marah dia kata aku bawak laju bla..bla..Sedih aku..Masa dulu dia xcident bawak kancil aku, aku tak marah pun..Aku harap dia tanya la aku ok ke tak..ni dia tanya anak-anak je, ibu dia tak tanya pun..touching aku..Aku dah bagi tahu En Asben Brek kete aku ada problem..tapi dia buat biasa je..Keta aku sekarang adalah keta lama En Asben..Dia pakai Keta baru..aku kena pakai kete lama dia..Ok la..Syukur Alhamdulillah dapat aku upgrade kete..hahahhah konon2nya je..

kesimpulanya aku kemalagan sebab aku tak baca Doa dengan ayat kursi yang selalu aku baca kalau nak mulakan pemanduan..Sebab tak baca aku kelang-kabut kot..Pastu aku marah zahra baling botol susu dia dalam kete..

k.caw cendol.

5 comments:

Imaan09 said...

Ya ALLAH Yaati.. nasib baik semua ok.. dulu pun ms saya pnah accident, terasa mcm husband nak cr point nk salahkan saya jugak..touching laa jugak..ke kita y sensitif lebih??huhuu..

Azian & Zaini said...

jadi ko ngan anak-anak selamat la ye?
ish....hati-hati ti, aku seriau kalau nak bawa kete dengan anak-anak ni, kalau dkt aku berani la...tak apa la cuma langgar sikit je kan

Yaati Nor said...

aku selamat yan..boleh gi keje lagi nie..klu tak, mst aku dah amik cuti kecemasan kot..
Lea:kita tengah lemah atau takut langgar org patotnya dia bg cadangan atau pun sejukkan hati kita..hehehehe

nur said...

Yati dan anak-anak tak de apa2 dah kira bagus...
Lelaki mmg mcm tu... huhuhu, terima aje la seadanya sambil pujuk diri sendiri

Zura Baharudin said...

nasib baik ti n budak2 okey