Followers

Monday, November 19, 2012

Cerita Hujung Minggu

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

Entri ini tidak bergambar sebab sekarang ada penyakit malas nak amik gambar..hihihi..

Hari sabtu dari pagi sampai dalam kol 3 macam tu dok rumah je..siap la..Sarapan buat nasi goreng kampung..kemas umah..Kalau hujung minggu dok rumah memang sangat-sangat penat..Kalau hari biasa kemas rumah seminggu sekali, tu vacumm lantai la..tapi bila hujung minggu yang duduk rumah kena kemas tiap-tiap hari..huhuh loteh den..Sebab apa dok rumah minggu ni sebab En Asben kejo..Dia kena buat Site visit ke Tesco-tesco yang terlibat..Sebab ada produk/ brand baru masuk pasaran..Brand apa? Korang cari la Brand Vileda..Bunyi dia valeda..produk dari German..warna merah mop dan baldi dia..Ni bukan company EN asben diakeje dengan orang gak..

Akhirnya kami..hahah aku ikut sekali dia gi keje..Sambil nyelam minum air..Kami gi Tesco Paradgm (tak reti eja la) Mall..lepas tu konon nak gi umah kawan kitorang Ejan&Naza kat Rawang..terlajak pulak salah jalan..sampai bukit beruntung..dah sampai sana, gi la umah abg aku..lepak-lepas..lepas magrib gi Rawang gak..dah sampai Rawang makan kat BBQ Land, Kuang..Saka dari pagi sampai malam makan je kejenya..tu la lepas pantang kurus, bila naik keje badan kembali asal..Lepas tu nyesal...huhuhuhuh..

ok..ni cite hujung minggu..baru ari sabtu je balik umah ada bomba dan polis pulak kawasan pangsapuri kami..nantikan next entri ye..huhuhu takut...

1 comment:

AMIIZAA said...

waaaa yati selalu ada citer panas hehhehehe....