Followers

Sunday, August 1, 2010

Contest Aksi Si Manja di Playground



gambar diatas gambar baby mom2muzz muzfirah aka kwn2 baby zahra gak kat alam siber nie..hhihiihih




Hai Semua!!! Mari dekat..Mari Dekat....

nak tahu apa cerita?ini contest aksi si manja kat taman pemainan...sape anjurkan...? blog mom2muzz @ kak mazlyna...


nie org yang sama tau...

kak mazlyna nie saya sllu follow blog mom2muzz.. blog yg lg satu nie baru rajin2 nak follow nie..saya pun Fully Breasfeeding MOM baby nak masuk 14 bulan..dia adalah kwn2 y
g tersenarai kat blog saya..heheheh




gambar di atas gambar baby zahra yg berusia 13++bulan..masa nie gi Fraser Hill..Kat fraser Hill nie juga tercetus kenangan terindah ibu, zahra, babah dan family babah..sbb zahra dah jln time nie..dia wat 2-5 langkah ala2 ketam pun ada.. seronok sgt ibu tgk zahra jln sayang...yg paling trajis babah emosional bila zahra jln..bergenang2 mata babah tgk zahra jln...aku tak blh lupe kan kenangan nie..dan kenangan fraser Hill..sbb blk dari Fraser Hill aku muntah2 dan deman MC 2 hari..sbb perjalanan yang berliku2..mgkn tak de kali ke2 bagi aku untuk fraser hill.Wallahualam..








3 comments:

mazlyna said...

salam....

mekasih sebab sudi join....pembetulan sket....mom2muzz and bukan mom2 muazz...kang dah jadik mak kat laki sendirik plak....;)

pastu...tolong sticky post yer...patut tarikh kat atas tu dah tukar 31 julai klu sticky post dah buat dgn betul..;)

btw....good luck.

Yaati Nor said...

oo baru paham nak wat sticky post..rupa2nya sata tak paham...huhuhuhu..maaf kan daku yg tak bape bijak it..

Momma Mia said...

tomoi2.. good luck dear!! jemput join GA kami