Followers

Tuesday, January 4, 2011

Sambut Krismas Kat Penang


ini kat Gurney Plaza..zahra buat onar kat pokok krismas belon tu..dia tarik belon putih yg salji tu..hahahaha



hai..salam semua kawan2..

ini adalah cerita basi..aka cerita masa krismas ari tu..
keluarga belah asben mmg sambut Krismas tiap2 tahun tu pun kalau tidak ada aral melintang..Insya Allah.
sebabnya mereka dan kami2 sambut adalah kata En Asben dia ada 'mix blood' hehehehe..memang pun tapi muka xdela..darah je...hehehe..ampun abg!!!
makcik2 dan pakcik En asben berbangsa Serani dan Agama Kristian..Dan Abah Mertuaku berbangsa Serani tp beragama Islam..
itu la al-kisah kenapa kami sambut Krismas...
seronok sambut krismas nie..dapat bayak hadiah..hadiah tak sempat amik gambar sebab tah lupa kot..
gi Penangkan ikut En Asben keje jadi mood gi sana ponat yo den...huhuhuh..tak jalan2 pun..kalau jalan2 pun gi outlet tempat En Asben keje..

yang tak dapat masa gi Penang yang lalu :

  • nak makan kuehtieow rudy kat food court kat area Tanjung bungah tu..
  • nak gi pasar cowrasta / balik pulau beli jeruk..
  • huhuhuhuhuhu
tu la..kami tinggal kat umah Makcik En Asben kami panggil Godma..

saksikan la kami dengan pokok krismas nan sebatang tu..punye la 5 hari dok sana..nak balik baru hegeh2 nak amik gambar
Sangat 1 Malaysiakan sambut macam2 perayaan..



ini dah sampai LCCT dah
ini Gog Godma..nama dia Juniper...Zahra sangat suka nyaris2 dia nak bawak main..aku yang takut...hehhehehe..leceh pulak nak samak2 namti..Zahra lihat je la yek dari dalam pagar..

2 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

alalallalal tomeinya dog godmama.......kalaou dpt kat balqish mou dia picit2 mcm kucing hehehheheh:)

yati berutungnya dapat family mixed:):)

Yaati Nor said...

hehehe tula..zahra pun sama tu nyaris nak kena picit je dog tu...hehehe alhamdullilah kak..jodoh kot..saya ni dari keluarag melayu pure dan conservertif berbanding parents in law..