Followers

Monday, January 3, 2011

Gi Penang - 1st time naik flight..hahaha peraq!!!

aksi kami dalam flight




Salam Semua..
Ada yang terkejut ke baca tajuk tu?tak kan..
hahahah mesti ada orang ketuk aku..1st time naik kapal terbang pun kecoh..
mesti la kecoh..nanti anak cucu aku boleh ingat bila 1 st time ibu dan nenek dorg naik kapal terbang..hahahah
actually gi penang ni adalah sebab En Asbenku keje 23/12, 24/12 dan 27/12..Dan Penang jugak adalah Kg En. Asben..
SO, balik Penang ni kami tinggal di rumah Mak Cik En Asben (GODMA)
untuk pengetahun Godma ni panggilan kepada makcik En Asben. Dia beragama Kristian dan bangsa serani..FIL aku pun Bangsa serani tapi agama Islam..
nak jadikan cerita kami sambut la Krismas sekali trip ke Penang kali nie..
ok..mari saksikan gambar 1st time naik kapal terbang dan gelagat zahra..zahra dok atas Lugage je la senag sikit..klu tak susah nak kawal..tgk babah zahra pakai baju keje

1st time dok dalam kapal terbang..ok la tak takut sangat sebab dok 2 dari belakang..masa balik takut sebab dok depan dan En Asben dok seat lain..huhuhuhu sedih2..

Budak kecik yang tak reti dok diam..ngantuk dan tak nak tido..masa ni kol 8.30 am mcm tu la lebih kurang..dari puchong kol 6.00 am tak silap..mahu tak ngantuknya..ibu zahra nie yang ngatuk bangat!!!

berkenan sangat dia nak naik troli nie..nie kasi can la jap..

2 comments:

J.M.R said...

comel zahra dok atas luggage tu..hehehe

Mieja@Amiizaa2001 said...

cutenyaaaaa zahra dok ats luggage tuh:):)