Followers

Monday, January 10, 2011

1st Class semalam

salam semua..
semalam dah mula dah kelas petama aku kat Uitm...kami belajar kat Uitm sek 17
sangat mencabar..nape aku kata kami.. sebab aku dan En Asben sambung belaja..heheheh..
sama kursus sama2 kelas..harap2 blh konvo sama2 nanti..
apa yang mencabar yang aku maksudkan?
ari sabtu lps balik Selesa,anta zahra dok dengan nenek dan atuk ari ahad tu...hehehehe..nasib baik nenek dengan atuk blh anta zahra balik semula kat Puchong..TQ nenek&ATuk..
Sangat penat kelas seharian tu, start kelas kol 8.30 am abis kol 6.00 pm..huhuhu cabarannya adalah penat.Dan nak kena study kelas yang lepas mungkin malam nie kan review kelas yang semalam.
k. la..caw cendol..

2 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

congrats, yati bestnyaaaaaaaaaaaaaa sambung sama-sama, senanng nak study:):)

Yaati Nor said...

Alhamdulillah kak mieja semoga semuanya dipermudahkan..