Followers

Thursday, December 6, 2012

Handmade - Homemade My Mei Tai

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

Ini  salah satu WIP aku untuk jahitan. Dan dah siap..Bila dah pakai aku suka apa yang aku buat sendiri..hehehe tapi ada 2, 3 benda aku kena baiki balik demi untuk keselesaan bersama.Cewah..poyo je aku nie..

Mei Tai nie aku buat 2 side,Orang putih panggil reveseble yek..ye kot.. 1 untuk aku pakai bila bawak Ummar ! lagi 1side tok En Asben Bawak Ummar..Yang membezakan adalah warna dia..



klu pakai nie nak window shopping dengan ada anak kecik seusia zahra tu, memang sesuai benar..Aku lebih kepada Carrier ni dari Stroller..hehehe


Model ni sangat la nak kata ramping tak sangat la..hahaha tapi dia adalah kecik dari aku..tu yang tali dia berserabut kat belakang tu..


K.Kalau berkenan sila Hubungi aku ye..
Model aku tu free & 'available'
hihihihih

Rabbi Yasir Wala Tu'aassir Ya Karim..










6 comments:

~fatin~ said...

nak jugak.. tunggu aku ada baby nanti k..

Syazwani Mohd Noh said...

Saya ada satu Mei Tai yang dijahit sendiri.Tapi jarang guna....sesekali je...Rasa macam tak yakin nak BW

Yaati Nor said...

heheh saya pon jarang guna sbb nampak baby xbape selesa masa tu..tp hasil jahitan blh dipertingkatkan untuk keselesaan.

Yaati Nor said...

heheh saya pon jarang guna sbb nampak baby xbape selesa masa tu..tp hasil jahitan blh dipertingkatkan untuk keselesaan.

Fatin Nabihah said...

Salam,,hye sis saya nk tanye sis guna material ape yea..saya ingat nk cuba utk buat sendiri mei tai..

Yaati Nor said...

untuk mei thai yang saya jahit ni, saya guna english dan jepanese cotton..tapi batter guna codroy kot untuk tali tu