Followers

Tuesday, December 6, 2011

Jiran depan umah atas setingkat - mati gantung diri

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

misteri tak korang baca tajuk..ampun2 blog nie dah bersawang dah..bape minggu dah aku tak buat entri..sejak disahkan ngandung nie aku banyak penyakit M..
tapi sebab ada cite best nie aku gagah jugak la buat entri tok kenang2an.
aku tak tahu pon kejadian nie berlaku sampai la ahad malam penyewa en asben atas umah aku bagi tahu. jiran kami tu depan umah sewa en asben je..mmg aku bukak pintu umah nampak la pintu umah tingkap jiran tu..
mayat jiran tu diambil oleh polis hari sabtu time aku tak pasti, sebab lepas keje jumaat tu kami terus balik Umah MIL. tu yang tak tahu. Dengar cite dah berbau, tu pun aku tak bau. Jiran2 semua diselubungi misteri dan takut2. tapi alhamdulillah ms mayat di bawak kami tak de. jadi perasaan takut tu kurang..tapi ada la jugak..hehehehe

k
caw cendol..

5 comments:

Imaan09 said...

cina..melayu or india..menakutkan je..

Amiizaa2001 said...

takutnyaa..

notti netti said...

uish kalau net pun takut eheh

Yaati Nor said...

cina..dgr cite ada jiran mengasuh anak polis dia kata org tu mualaf..mcm2 ada la skrg nie..

Azian & Zaini said...

wo...seram tul!