Followers

Thursday, April 21, 2011

Isnin Cek up kesan jatuh zahra dari Bar Stool..

aAs Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

cerita ini bersambung dari cerita sebelumnya...dah pagi isnin baru aku bawak zahra gi cek lebam yg dia jatuh tu..dok kata xde pape tisu dalaman je cedera sikit nnt surut la bengkak tu,..but, no khamis dah biru, kuning bengkak dia...huhuhu..mcm ada Nike dah muka anak aku tu...hhehehehehe..dah jumpe dokto aku suruh cek telinga hidung selsema dah nak masuk 3 minggu..zahra ada kes telinga bernanah.so doktor suspen agaknya..xjadi bg ubat..dia refer zahra kat SDMC aka SJMC..gi la kami hari selasa lepas..

siap xray dia punye hidung tak tersembat atau bertakung hinggus pon..tp doktor kata dia alegic dengan habu..sbb dalam habuk tu ada hama...
haru siap doktor kata kena tukar beding dia..dah la kami baru ubahsuai sofa yg tua dia lebih tua dari adik ipar aku aka maksu yah zahra..convert sebagai katil zahra..haru nak kena cari katil baru pulak untuk si kecil tu..

pada pendapat kawan semua..anak sekecil 2 thn tu nak beli katil apa yek?

harap dapat pendapat dari pembaca2 semua..

4 comments:

Yezzaaa19 said...

carilah tilam branded skit yang anti hama semua tu...

tempat tidur baby kenalah lebih sensitip dari segi kebersihan dia...

Yaati Nor said...

elok gak cadang KD tu..tp beli tilam bujang kot blh pakai sampai besar..lps nie kena shopping brg zahra pulak nie..

Amiizaa2001 said...

a'ahhh yati....cari tilam yg quality, katil cari yg tk mudah jatuh ke bawah.

budak2 yg alergy nie kena jaga dgn rapi, kena mop lantai kerap, tpt tido kena tukar seminggu sekali, fan tak digalakkan sngt...

harap2 zahra cepat sihat, amin:)
dah nak birthday next monthkan:):)

Yaati Nor said...

terima kasih cadangan kak mieja..mcmn fan tak digalakkan kak?klu tido mlm mst nak air cond dg fan..