Followers

Wednesday, April 13, 2011

GA - Senyum Si Cilik

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...







nama anak: Zahra Binti Safri
nama ibu : Yaati Binti Nor 
tarikh lahir anak: 25/5/2009 
umur anak :22.5 bulan

saya nak join GA lagi..tengok la tu, zahra tegedik2 senyum mcm tu..masa nie baru bagun pagi, saya tengah nak siap2 gi keje. tu letak zahra atas iron board tu kat dalam bilik kain baju..iron tu tak panas tau..jgn risau deknon...sila abaikan back ground..sila tengok zahra je gelak...harap penganjur suka la gambar Cek cik(budak kecik) saya tu...hheheheh

Saya Tag :
Zura Baharuddin
Yan
Akma82
dan semua yang baca blog saya..mai la join kawan2

k. Caw Cendol!!!

4 comments:

Amiizaa2001 said...

tomei tomei:)
birthday sehari dari balqish:):)

Yaati Nor said...

kak miza : zahra dulu ke balqis dulu yek

Keyphochee said...

salam terjah...gud luck!

Azian & Zaini said...

alamak ti...aku tak sempat nak join GA ni la, dah cari2 jugak pic yg menarik sekali dah over la plak pape pun gud luck eh