Followers

Friday, October 22, 2010

T-Shirt Muslimah Cute

Sila klik gambar untuk paparan besar yek...



Hai Reader.
Siapa nak beli T-shirt muslimah?
boleh order dengan bayar 1/2 harga dulu sebagai booking. Nanti Bila baju dah ada buat pembayaran penuh. dan saya akan hantar barang kepada anda.
baju akan sampai 2-4 minggu.
T-shirt yang ni harga RM35.00 tidak termasuk kos pos.
klu area ampang, puchong, bangi boleh anta by hand amik kos sket..

2 comments:

Nota Put3 said...

wah...wah.. dah berkembang ni mama Zahra..bagus..bagus.. semoga berjaya.

kesianya Zahra kena sambal panas..apalah mama ni...

hafizah_ismail said...

salam yati..

BE tu Buffered Earning.Nuffnang bagi bila traffic blog kita agk ok rasanya..kalau ME tu Metered Earning..yg ni BE yg dh xjalan, so dia akan masukkan dlm akaun Nuffnang kita :) kalo nk tau BE tu mcm mana, awk bleh tgk iklan yg ada kt blog awk tu..kalo sentiasa ada tu, maknanya ada la BE tgh jalan..awk bleh cek kt akaun Nuffnang gak..ada pape nk ty, ty je..kalo sy tau, sy share ye :)