Followers

Thursday, October 7, 2010

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

hai kawan-kawan dan pembaca blog saya!!!
mari dekat-mari dekat..jom join “Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest” ini..contest ni saya ternampak kat blog akma..hehehe mcm best je join..mana tahu si tecik zahra aku ni bertuah lagi kali nie.. klik kat tajuk contest merah tu..untuk pengetahuan umum contest nie mamlieyna yang anjurkan..dan hadiah dia cute2 dan mcm best2 je...saje suka2 masukkan nak tambah kawan-kawan siber lg..


Nama Anak : Zahra Binti Safri
Umur : 1thn 4 bulan
Nama Ibu : yaati Binti Nor @ yaati83@blogspot.com

haaa zahra dah kena tangkap!!tangkap gambar...masa nie kat Fraser hill..masa tu zahra baru nak pandai jalan..tengok dia diri tu..siap nak amik sos cili dalam bakul tu..selamat dia sempat di tangkap..klu tak terbalik bakul nie...untuk pengetahuan umum nie bakul picnic nie..kami wat BBQ kat pondok kat tepi bukit kat Fraser Hill masa tu...

1 comment:

mamalieyna said...

TQ for joining!

LULUS! Good luck cayang! ^_^