Followers

Friday, July 9, 2010

Sape ada rasa Nak 'Lempang' Doktor Klinik A?

menarik tak tajuk..Kelmarin tanggal 7/7/2010 aku gi cucuk 1 thn zahra kat Klinik A_li_i, Puchong Permai...

bertat zahra 7.8kg sahj ye kawan..tp zahra sihat dengan cemerlangnya..dia injet kat tangan kanan..zahra good girl ms injet tu tak nangis pun..

dok A :zahra ini kecik ini nie..ibu kena bg dia mkn protein, kabohidrat byk2 nie..pot pet pot pet..susu ibu lepas sethn dah tak de khasiat dah..

aku : oh ye ke? (buat2 blur) tp dlm hati aku nak lempang2 je doktor A nie..sekati dia je..

apa komen kwn2?

3 comments:

AlongAzrina said...

Yaati, Along dah besa kene. Lempang jer huhu. 2 kali kena bebel sbb berat Aisyah masa 1 tahun baru 10kg, ishh kalau tengok dia live...tembam dan katik wooo hahahah tapi menten cute maa. Dah lama tak demam tau last demam sebelum setahun..laa ni dah setahun 5 bulan...aci?

Yaati Nor said...

haah geram saya along..heeee!!!..zahra mmg xde demam..deda2 tu biasa la..jarang skali merengek2 deman tu..tp tu la...geram!!!

mazlyna said...

takyah gi dah situ.....dr tu jeles tu sbb dia tak boleh nak bf anak...pandai2 jer nak cakap takde khasiat....