Followers

Wednesday, March 13, 2013

WW : Inprogress

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...



Kalau ada rezeki kami akan duduki rumah ini..Insya Allah.
Ya allah Murahkanla rezeki kami dan rezeki semua umat islam..amin..

Ni gi zoo bulan dec 2012

5 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Cantik!mesti excited kan nak masuk rumah baru..rumah saya lambat lagi nk siap..awal tahun depan..huhu..

nnt dh masuk rumah baru postlah kt blog ye..suka sgt tgk rumah org yg cantik2 ni..:)

shark said...

cantik umah kamoo..
x sabar nak deko2 umah kan..
saya suke bab deko2 ni
hihi..
salam kenal dari saya..

Yaati Nor said...

SUFEENAN : Insya allah..dulu tak excited sbb en asben kata nak sewa..now dia kata mcm2 psl rumah tu..mcm nak duduk je..saya dah berangan dapur yg besar dan cantik..tp dapur rumah tu..to small bg saya..reno2 dulu kot..hehehehe
Shark:salam pekenalan..saya deko ni mmg fail tp berangan tu ada..hihihih

Azian & Zaini said...

wah....kat mana ni? masih kawasan puchong ke?
bestnya....tunggu masa nak masuk umah baru

Yaati Nor said...

dekat la dengan puchong.Bandar saujana putra, daerah jenjarom