Followers

Monday, March 18, 2013

to do to do..

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

Dalam diri nie macam-macam nak buat..aku rasa macam tamak pulak..buat entri ni curi-curi..sebab banyak keje sekrang ni..maklum la ada 3 bosess, dok unit baru skrg nie..Aku tak pernah berkerja dengan perasaan tertekan..Now, aku berkerja dengan perasaan tertekan..YeeHaa!!gilo dah aku skrg nie..

Now, en asben dah bagi aku pakai hp yg ada android..tp dia kata tp yaati kena jaga betul2 la handphone tu..ok..En Asben selalu kata hp aku tu adalah sendal pintu..Sebab apa En asben approve aku pakai hp yg ada andriod..sebab kawan dia jual  murah2 hp S3 dan Note 2..hehehe dapat aku hadiah dari en asben walaupun kos pembelian ada separuh-separuh..hihihi..tapi tak pakai lg sebab nak kasi ada internet 1gig..en asben tgh nak kasi upgred simkad..harap2 balik nie en asben bawak simkad yg dah upgred..hihihihi..Amin murah rezeki merasa gak nak pakai hp ada android..aku paling ketinggalan rsnya pakai hp C3 je..hehehehe..

lagi borang Ea dah dapat pastu nak gi kira zakat pendapatan = tak buat-buat lagi..bila la nak gi

duit lawyer tuk pinjaman projek en asben = done..Insya allah dimurahkan rezeki

nak gi takaful untuk close polisi = tak gi2 lagi..huuu ii busy benar aku ni..

nak bawak ummar gi klinik tok mintak refer pakar sebab batuk dah lebih sebulan esok kot..

baju kurung - lagi sikit je nak siap jahit..masa..oh masa..

baju pesak gantung = tak cantum pun lagi..

baju kurung zahra=tak cantum2 lagi..

mcmn nak potong baju raya nie..baju yg ada pun tak siap2..

kakak den tempah bantal dan sarung bantal tok baby bakal lahit bulan 5..hihihihi

apa lagi ye?hehehe tu je la kot..

huhuhu ada lagi..puasa aku ada belas hari lagi tak ganti..

spectra 3 mergam pagi semalam nak kena anta servis lg tu..ala2 baby ibu tu..spectra 3 pun S3 juga yek..nnt aku ada 2 S3..hehehe

Amin

Rabbi Yasir Wala Tu'aassir Ya Karim



















































































































































































1 comment:

Salma Tayo said...

busynya jadi supermommy. :D


do follow me back. :)
http://drawcolorcreate.blogspot.com/