Followers

Thursday, September 29, 2011

Tudung Ariani

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

Semalam balik ampang amik tudung untuk dijual. belaja2 berniaga sekarang nie. tudung2 tu jual offline je kat member2 opis.
pagi nie bawak gi opis alhamdulillah menggalakkan. klu abis yg nie boleh amik yang lain pulak.

kawan2 mari datang tempat saya untuk pilih tudung..


updated : kawan2 ni tudung kualiti je ariani , tapi cap dia cap pengedar. kualiti dia tetap sama.

k
caw cendol!!!

3 comments:

Amiizaa2001 said...

waaaa best2....:)mana gambarnya dek nonnnnnn:)

Rizziela said...

Saya tak mampu nak beli Ariani

Yaati Nor said...

kak non/k.mieja..heheheheh : gambar nanti saya letak klu saya nak jual online..test market dulu. nampaknya boleh jaul online pulak..hehehe..
untuk makluman tudung nie kualiti ariani tapi cap dia lain ya..
saya rindu nak letak entry gmbr la..huhuhuhu