Followers

Thursday, September 23, 2010

Open House

ari nie rasa nak tulis pasal open house..ramai kawan2 dan sahabat handai tanya..tak buat open house ke thn nie...untuk makluman rumah aku sentiasa welcome sape2 nak dtg walaupun pintu hari2 tertutup..hhehehe sape nak dtg call je..

umah aku skrg adalah teres 8 tingkat jadi ruang adalah amat terhad..sape nak dtg call den masak special punye..boleh makan2 dan borak2 dengan aman dan selesa ye kawan-kawan..raya nie bukan kira open house baru nak datang lawat kawan2 dan eratkan silaturrahim..

tu je lah kawan-kawan..

caw cendol...

2 comments:

Cery said...

woraittt...nnt kak cery serang umah yaati.. kak cery nak kek gula hangusss

Yaati Nor said...

akak klu nak dtg call la sehari sebelum baru blh sempat buat kek tu yek..