Followers

Wednesday, December 18, 2013

Bakal bos

Salam semua..mari dekat...mari dekat...

Hari ni nak tunjuk gambar ummar.ni gambar minggu lepas gi BEntong.singgah opis atuk jap..
Tengok la gaya ummar tu, klu duduk kat kerusi..gaya bos tu mmg ada kat dia..
Insya allah besar nnat jadi bos ye ummar..
Aku dah lama xupdate blog..sebab kat opis, aku dah tak blh nak buat posting kat blog aku..bosan..
Ni skrg aku update blog kat hp je..ok la pada tak..
Sebenarnya sekarang ni banyak tgk fb..tapi bagi aku..aku lagi suka blog..kalau macam kenangan2..aku suka lagi catat kat blog..opsss tajuk dh lari..
Cuti2 sekolah ni kawan2 gi mn..aku nak gi Penang semperna wedding unti Gyle ummar & zahra. .dan semperna krismas..nantikan ceritanya balik bercuti nanti.keluarga en asben multiracial. .huhu ye ke tah aku eja dan maknanya..dengan kata lain berbilang bangsa dan agama..

Ok.dah..caw cendol..

3 comments:

Rizziela said...

ada gaya bos besar ni..mcm best ajer...mcm ok ajer..memang best pun kan?

Yaati Nor said...

powot tu yang lebih gaya bosnya tu

Seri Selaseh said...

mmg macam bos. Pakai kot hitam je, confirm org dah panggil 'bos'