Followers

Monday, October 24, 2011

iPad 2

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

macam mana nak guna iPad 2?

wajib kena ada internet ke?

kena download apa yek?

macam mana nak main game?

lama2 explore sume tak boleh..buat masa nie iPad2 tu bosan..itu hadiah dari company En asben kepada staff2nya yg ke Hongkong ari tu.

sape2 yang expert iPad 2 tolong la ajar kami macam mana nak guna.takut jadi gajah putih je iPad 2 putih tu..

2 comments:

Amiizaa2001 said...

Yati,

Ipad 2 tak akan membosankan..lepas nie zahra mesti terror mcm balqish:):)

ipad2 mesti ada 3G+wifi. ada jugak yg ada wifi sahaja. Itu yg pakej yg murah. Kalaou rumah ada streamix just connect dengan streamix, kalaou pergi mana2 kat kedai restoran just connect dgn wifi kedai tu. Atau guna 3G terus.


Yati boleh download dekat App Store.

Klik dekat App Store, pergi dekat categories. pilihlah nak download lagu kanak2, games pelbagai games ada utk zahra...sure zahra happy nanti:) atau just taip jerk nak games apa...cthnya mcm agry bird, kalaou nak lagu kanak2 yati taip kid song nanti akan keluar pelbagai lagu, download & boleh lah zahra dengar :):)

Yaati Nor said...

time kasih kak mieja..tapi takkan nak psg wifi pulak..klu internet dari maxis tu tak boleh ke..hhuhuhuh masak2..hehehehe