Followers

Monday, April 19, 2010

Hari yang sungguh emosi 19/4/2010

skrg kol 1.30 ptg. td kol 1.10 aku baru blk dari taska untuk susukan bb zahra aku...dtg tgk2 zahra dah ditidokan oleh pengasuh..xpe la aku just gi simpan susu je kat dln peti ais taska..

dalam hati ini..aku tak dapat dedekkan zahra lagi ari ni for the 3rd time aku rasa..sungguh sedih...(buruk sangka) aku rs mcm pengasuh nie malas nak layan ibu2 yg menyusu nie je...ari tu kena susukan kat luar bilik..panas yarabi!!! zahra xnak dedek ibu ms tu...ni dorg tidokan plak anak2 kami yg susu badan nie...

apa aku nak buat?ada cadangan tak?

2 comments:

umialya said...

jgn buruk sangka, m/b bb baru lepas nyusu kot, tu sbbnye dia tido.

Lain le jika sepanjang masa bb tido, dari pagi smpi ke ptg, mesti something wrong!!

Yaati Nor said...

tu la umi alya..cuba elak buruk sangka nie..supaya susu tak terjejas..