Followers

Friday, January 30, 2015

One City Puchong/ USJ - Jkids Gym/Baby


Assalam Semua..Hai..Mari Dekat..Mari dekat..

Hari selasa lepas En. Somi kena stayback dari opis..Opis dia kat One City tu haaa..So, dia call tanya nak masak apa, itu la ini la..Sebenarnya dia nak bagi tahu dia kena stayback mari la kita makan dinner bersama kat opis abang haa..

Balik keje lepas amik Zahra kat School dia..Kami terus bergerak ke One City.Oh Ummar balik bersama ibu dari opis..Ummar dok kat taska kat opis...Sementara nak Tunggu dinner En. Asben kata bawak la anak-anak ke Jkids Gym ke hape tah kenama tempat tu, sebab kat opis dia terlalu ramai orang buat keje nak siapkan untuk promotion..

Masuk dalam kol 7 ptg..Aku ni terkejut beruk!!Sekali masuk RM30/head..Nasib baik la ibu dia free..hahahah..yang bestnya kami 3 beranak je ada dalam tu..Ibu pon main ok..heheh



Xnak cite pasal anak..menatang pusing2 ni pon aku..sakit la pungkoq aku terhentak..mmg best woo..zaman kecik2 xpenah dapat main menatang pusing2 ni..

tp aku rasa weekend jangan harap la ibu2 nak dapat main ye..sebab ramai orang kot..heheh

sokma la perasaan klu bergambar..

rambut zahra serabai..Nak jadi Princess tapi xsuka ikat rambut..layankan je..



cari sape dalam ballon ni?hehehe


Untuk iklan : Dijemput ke ruang legar One City SkyPark Puchong/USj untuk promosi barang Fackelmann..Barang apa tu? Exlusive Germany Brand untuk senduk dan barang-barang dapur..Promosi serendah RM1 ye puan-puan (promosi ini tidak berbayar..Kalau MD Fackelmann baca tolong la bayar promosi ini..Pleaseee!!!)

ok..bye..Caw Cendol...

2 comments:

AMIIZAA said...

salams yati kak mieja dtg sini:)

Yaati Nor said...

kak mieja dah beli ke brg Fackelmann tu?heheh