Followers

Monday, October 27, 2014

Mencari Blog

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...


Saya tengah cari 1 blog ni cerita pasal macam mana dia buat mainan anaknya sendiri..

banyak tips dalam blog tu, tp dah tak jumpa cai sebab xingat..Banyak kat FB org share blog beliau..

yang saya ingat dia suri rumah, suami dia keje kat Penang..yang lain2 saya xingat..saya nak baca blog tu sangat..tak tahu nampe..hehehe


updated 3.30 petang
oh dah jumpa apa yang dicari ni dia : http://saatakukaupilih.blogspot.com/

2 comments:

AMIIZAA said...

kisah 3 owls (anak2nya) tu ke yati?
dia dok kat USM dulu?

kalau silap mintak maap:)

Yaati Nor said...

terima kasih k.mieja..dah jumpa..heheh