Followers

Wednesday, July 16, 2014

Ulang tahun perkahwinan yang ke-6 11/7/2014

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

Tahun ni aku xlupa anniberseri aku..heheh sebab aku nak mintak hadiah kat En. Asben..heheh hadiah yang diminta belum dapat lagi sebab kena gi beli sendiri..tapi macam biasa, dihari kejadian En. Asben bagi aku bunga.. Reseptionis panggil, kak ada barang..dalam hati aku eh aku xde beli brg apa2 online..ni mesti bunga ni..heheh menggigil bawak bunga ke opis..heheh malu saya...
Mama & Abah mertua..
lepas buka puasa kami gi calebrite kat Absolute thai kat Main Place USJ Puchong..
Alhamdulillah makan kat sini bagi aku sgt sedap dan real thai..mmg mcm makan makanan kat thailand..tp pedas allah je yg tahu..hahha
Aku dan bunga-bunga cinta
ashu(sofiah),Mak janh(Aisyah Nor) dan zahra..
My. En. Asben..Ummar dan aku..

3 comments:

nurbijen said...

Happy anniversaty Yati.. semoga terus bahagia hingga ke Jannah...
best nyer dapat munga...

❤Kamsiah❤ said...

singgah & salam kenal utk tuan rumah...comei2nya anak2..:)

Yaati Nor said...

terima kasih semua..salam kenal pn kamsiah