Followers

Tuesday, June 25, 2013

Zahra & Ibu

As Salam..Hai semua...mari dekat...mari dekat...

ini adalah entri  terharu.dan cerita semalam. Semalamkan Selangor dan KL cuti sekolah sebab jerebu. Tak terkecuali la tadika zahra.

4thn

Fikir punye fikir aku tak boleh bawak zahra sebab aku kena jadi Emcee Perhimpunan pagi opis aku.
Zahra ikut la babah gi keje tapi sebenarnya En asben masih MC. Kebetulan semalam dia ada check up dengan doktor, sebab operation lutut dia tu.

4thn
Bila lunch en asben bawak la zahra gi makan, sebab nak makan indoor je en asben bawak dia makan pizza hut je. En asben kata nak makan pizza zahra terus..IBU..huhu..bila dah makan sampai pizza..IBU..setiap hidangan makanan sampai dia ingat kat aku..huhuhu terharu sangat..

dua2 gedik buat duck face..wek..wek..nyampah tgk diri sendiri..tp ini memori
sehingga la nak abis makan Zahra paksa babah bungkuskan pizza utk ibu.dia tahu aku puasa semalam.tu yang dia suruh tapau..huhuhu terharu sangat..

hari nie zahra tinggal dengan babah lagi..tak tahu la apa plak cite hari ni.





2thn

2thn

2 thn

2thn

Apa-apa pun zahra.ibu sayang zahra sangat2..ketat2 ibu peluk kakak ye..kalau ibu marah tu bukan ibu tak sayang kakak..selalu kalau ibu marah kakak tu sebab ibu sayang kakak..I love u so much kakak yaya..

3 comments:

paridah said...

assalam...salam kenal suka baca kisah ibu n anak yg sayang menyayang...

siti khatijah said...

eh. speak mata maktam.. hahaha

Yaati Nor said...

sitikhatijah@mak tam : aku dah kata dah ko punye dia kata tak boleh..hahahaha